top of page
Åpendag

Åpen dag

 

Du kan komme til Veksthuset på åpen dag mandag, onsdag og torsdag!. Du kan komme og gå igjennom dagen når du selv ønsker det. Dette er en dag du kan delta sosialt, eller bare være. Her kan du kjøpe deg mat, delta på bingo, ulike spill, bruke pc`er som vi har tilgjengelig m.m.

Datarommet er opptatt på mandager kl 10.00 - 12.00 og torsdager fra 10:00 - 14:00. 

Vi har også en massasjestol som du kan bruke for kroner 10,-. Varm mat får du kjøpt hver torsdag. Se meny

 

Veksthusets åpningstider mandag, onsdag og torsdag fra 10:00 - 14:30,
Fredag har Mental Helse åpen kafe fra 10:30 - 15:00.

 

På Tirsdager er Veksthuset kun åpent for brukere med avtale. Dersom du er ny bruker ønsker vi at du tar kontakt for å få en avtale på en tirsdag.

Nytt i Drammen kommune: Hvis du er ny bruker av tjenesten innen psykisk helse og rus er det ønskelig at du tar kontakt med mottak. Mottak er åpen for alle innbyggere med psykiske helseplager/rusproblemer/eller en kombinasjon av dette. Pårørende, fastlege eller andre kan også ta kontakt. Du trenger ikke henvisning fra lege eller sykehus. Mottak er opptatt av å finne ut hva som er viktig for deg og sammen arbeider vi for å finne dine mål. Det kan være ulike mestringskurs, arbeidsrettet veiledning, selvhjelpskurs via e-læring og/eller individuelle samtaler. Du kan få råd veiledning og/eller informasjon om aktivitetstilbud, ulike selvhjelpsgrupper, pårørende tilbud eller frivillige tilbud i Drammensområdet. 

Kontakt: 


Henviser til om oss på siden for kontaktinformasjon.

For mer detaljerte opplysninger, ta en titt på vår aktivitetskalender 

Velkommen!

bottom of page