top of page

Er du fornøyd med Veksthuset. Trives du med å komme til Veksthuset på dagtid?.

Neste

Drammen Frivilligsentral og Danvik-Fjell Frivilligsentral inviterer igjen kvinner til hyggelige matkvelder! Vi møtes nå både på Fjell og på Drammen Frivilligsentral (Landfalløya). Hvert møte går over 2 timer.

Tid: 18 - 20

Dato og sted:

Sukker og kanel er har hatt alle møter i år og det vil komme tidspunkt for flere møter utover fra januar.

Vi ønsker kvinner i alle aldre og fra hele Drammen hjertelig velkommen. Ta med deg noe å spise.  Det kan være en kake, frukt, yogurt, en dessert, en gryte, en grateng eller liknende. Vi dekker langbord og spiser sammen. 

sukkerogkanel.jpg

Item Title

Håper vi sees til en veldig hyggelig kveld!

Er det noe du lurer på kan du kontakte oss på tlf: 32 04 54 96 /
938 25 601

SUKKER OG KANEL -
MØTEPLASS FOR KVINNER

turgåer.jpg

Item Title

arrowshow.png
arrowup.png
arrowshow.png
arrowup.png
arrowshow.png
arrowup.png

Tur til Himsjø. Vi parkerer og går innover til vannet. Oppmøte kl 09.45 vi drar 10.00

Ta med mat og drikke og sitteunderlag.

 

arrowshow.png
arrowup.png

Vi parkerer ved Aarons skianlegg og går mot Solbergmoen.

Ta med mat og drikke og sitteunderlag.

 

Onsdag 30.11 drar Veksthuset på Opplevelsestur til til Hadeland Glassverk. Avreise fra Veksthuset kl 10.00 og vi er tilbake igjen ved ca. 14.30 tiden.

Hadeland Glassverk ligger på Jevnaker, i naturskjønne omgivelser ved den sydlige enden av Randsfjorden. Glassverket ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industribedrift med kontinuerlig drift. Her er det alt mulig av glassgjenstander og stort utvalg av butikker å handle i. Det er også Glassblåsing og julemarked og noen ganger arrangeres det aktiviteter og utstillinger i galleriene. 

Det er også mulighet for bespisning på et av spisestedene eller ha med egen matpakke. Avreise fra Veksthuset kl 10.00 og vi er tilbake igjen ved ca. 14.30 tiden. Det er en egenandel på kr 70,-. Skriv deg tavla til Veksthuset for å bli med

 

Hadeland.jpg
arrowshow.png
arrowup.png
arrowshow.png
arrowup.png
arrowshow.png
arrowup.png

Tur ut fra huset, Anne og Laila på kurs

Vi går tur i nærmiljøet ut fra Veksthuset kl 10.00

 

Veksthuset ønsker dere en riktig god jul og godt nyttår

Fellestur til Blåfarververket

Veksthuset arrangerer fellestur til Blåfarververket onsdag 28. juni.

"Blaafarveværket er et av Norges mest besøkte museer og viser historien om produksjonen av koboltblått pigment her i perioden 1776-1896. Kobolten skulle brukes til fremstilling av koboltblå farge til verdens porselens- og glassindustri.

Glass_edited_edited.jpg
Glassgjenstander i koboltblåfarven
fra museumsbutikken

Vi har mange ganger vært på Blåfarververket tidligere og dette er et av de populære stedene vi drar på. Det er et veldig fint område når du først ankommer med vedlikeholdt naturlandskap og til og med dyr frittgående i et mindre innheng. Det er et museum som har utstillinger jevnlig, denne gangen har de "sommereventyr" som utstilling. Det er mange forskjellige butikker med pyntegjenstander av glass av også den koboltblå som ble utvinnet fra gruvene i perioden 1822 - 1849.

blåfarverket_edited.jpg
"Naturlandskapet på blåfarverket er veldig pent vedlikehold og er en helt egen opplevelse".

Det vil bli bespisning  etter vi har fått sett rundt på stedet. Ha med medbrakt mat eller ta med penger til mat som kan benyttes på et av spisestedene. Oppmøte på Veksthuset kl. 09.45. Vi drar 10.00 det vil bli en egenandel på kr 70,- pr. pers. Mer info og påmelding kommer. Det er enda et sted oppe lengre opp til Haugfossen som er en liten en del ved området til Blåfarveverket. Dette er også en severdighet og verdt å benytte anledningen til og få med seg den rennende fossen på turen.

fossen2_edited.jpg
Utsikten fra oppe på "Haugfoss" og over den velstelte naturen utover området ved Blåfarveverket.

Item Title

Velkommen!

bottom of page